Bowisse tuinmeubilair

Deze tijd van het jaar is bij uitstek geschikt om weer eens na te denken wat voor nieuwe dingen er in de tuin kunnen gaan gebeuren. In mij familie en vriendenkring zijn veel mensen met allerlei woonzaken bezig. Heel handig voor mij, want ik hoor de leukste adresjes die ik weer met jullie kan delen. Zo ook de tuinmeubelen van BowisseZelf noemen ze hun meubelen van een vriendelijk design. Ik val voor de eenvoudige en robuuste vormgeving. landelijk zonder outbollig te zijn. Stoere meubelen die tegen een stootje kunnen. Bowisse ontwerpt zelfs poolhouses. Wel jammer dat ik geen zwembad heb, want de stijl spreekt mij wel aan. Je kunt ook via het interne bestellen. Maar leuker is om eens op zaterdag langs te gaan om zelf de sfeer te proeven.

Word lid van de Wonen.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief
Like onze Wonen.blogo.nl pagina op facebook:
Reageer via Facebook Reageer

Een reactie op “Bowisse tuinmeubilair

  1. Sferato is de online shop om je teak of inox tuinset te kopen! Leuke site, professioneel, design en scherpe prijzen!

Laat een reactie achter

*